پخش زنده
امروز: -
بهداشت استان از هیئتهای مذهبی خواست تا با رعایت نکات بهداشتی از بروز مسمومیتهای غذایی جلوگیری کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: دستورالعملهای این ایام برای نگهداری و عرضه مواد غذایی شامل شرایط نحوه فرآوری مواد غذایی، پخت، عرضه، حمل و نگهداری مواد غذایی است.
سید مهدی میرجهانیان با بیان اینکه از جمله نکات مهم در این دستورالعمل، استفاده از ظروف مناسب برای نگهداری و عرضه مواد غذایی است، ادامه داد: به هیئتها و موکبداران توصیه شده که از ظروف پلیاستایرن (PS) چه به نوع حالت شفاف و چه نوع فوم سفید برای غذاهای داغ و چرب استفاده نشود و ظروف سلولزی، فویل آلومینیومی و ظروف گیاهی برای غذاهای داغ و چرب استفاده کنند.
میرجهانیان یکی از چالشهای اصلی در این ایام را جلوگیری از فساد مواد غذایی دانست و گفت: با توجه به افزایش دمای گرم در روزها و شبهای عزاداری، نگهداری نادرست مواد غذایی میتواند منجر به مسمومیت شود.
وی به مردم توصیه کرد که نذریها را در ظروف مناسب نگهداری کنند و از قرار دادن آنها در یخچال به مدت طولانی خودداری کنند.