پخش زنده
امروز: -
امسال بیش از ۹۰۰۰ تن گوشت مرغ و بوقلمون در استان چهارمحال و بختیاری تولید و روانه بازار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، مدیر طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: از ابتدای امسال تاکنون، میزان جوجهریزی در واحد های پرورش مرغ گوشتی چهارمحالوبختیاری به ۴ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۲۵۰ قطعه رسیده که منجر به تولید حدود ۸۹۰۰ تن گوشت مرغ شده است.
سهیلا عسگری افزود: همچنین در این مدت ۴۷۰ تن گوشت بوقلمون در استان تولید و روانه بازار شده که در کنار تولید گوشت مرغ، سهم قابلتوجهی در تأمین گوشت سفید مورد نیاز مصرفکنندگان داشته است.