۲۰۰واحد سنتی و صنعتی در استان یزد پاسخگوی نیاز طرفداران محصولات کنجدی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، هرساله با آغاز فصل سرما، تعداد طرفداران محصولات کنجدی استان یزد، افزایش مییابد و ۲۰۰واحد تولیدی نیز در استان یزد پاسخگوی نیاز مردم است. مدیر واحد صنایع تبدیلی جهادکشاورزی استان یزد گفت: یزد هم اکنون در زمینه تولید روغن کنجد به لحاظ کیفیت و کمیت، رتبه نخست را در کشور داراست و تجربه و تخصص در فرآوری گیاه کنجد، استان یزد را به قطب صنعتی تولید محصولات کنجدی تبدیل کرده است. طاقه باف افزود: روغن کنجد تصفیه شده، حلوا ارده و ارده، سه محصول عمده تهیه شده از کنجد هستند که هر کدام به سهم خود به دلیل طعم و مزه لذیذ و خواص دارویی و درمانی طرفداران بسیاری دارند. وی اعلام کرد: البته ارده شکلاتی و ارده با طعمهای مختلف نیز توسط واحدهای تولیدی تهیه و روانه بازار شده تا بتواند پاسخگوی سلایق و ذائقههای مختلف باشد. در حال حاضر بیش از ۱۷۶واحد تولیدی سنتی و صنعتی در زمینه تولید فرآوردهادی کنجدی در حال فعالیت هستند که از این تعداد ۳۴واحد صنعتی و مابقی به صورت صنفی و سنتی مشغول به کارند. بنا به آمارهای موجود خرید کنجد توسط کارخانجات استان یزد چیزی حدود ۴۲۰۰۰ تن در سال میباشد که تولید ۶۰۰۰۰ تن فرآوردههای کنجدی و ۳۵۰۰ تن روغن کنجد را به همراه دارد که تنوع محصولات، بهبود کیفیت و تنوع در انواع بسته بندی محصولات کنجدی از سیاستهای عمده مدیریت صنایع تبدیلی جهادکشاورزی استان یزد است.