نظارت بر قنادی های آبیک در ماه رمضان
رئیس اداره دامپزشکی آبیک از نظارت بر تخم مرغ های مصرفی در قنادی های این شهرستان در ماه مبارک رمضان خبر داد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، مرتضی یعقوبی گفت: در این طرح ، بازرسان در بازدید از قنادی ها بر نحوه تامین و نگهداری تخم مرغ در تهیه انواع شیرینی بویژه زولبیا و بامیه نظارت می کنند.
وی افزود: رعایت زنجیره سرد و توجه به بهداشت تخم مرغ به دلیل قابلیت فساد پذیری بالا از اهمیت بالایی در تهیه محصولات غذایی برخوردار است.
یعقوبی گفت: به همین دلیل تهیه و نگهداری تخم مرغ در قنادیها دارای ضوابطی است که در صورت رعایت نکردن این شرایط ، سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازد.