پخش زنده
امروز: -
رئيس بنياد مستضعفان انقلاب اسلامي با تاكيد بر بهره برداري از قطعه نخست ازاد راه تهران - شمال در بهار ۹۶ گفت : با تكميل و بهره برداري کامل از اين قطعه ۳۲ كيلومتري ،حد فاصل ميدان المپيك تهران تا دواب شهرستانك در جاده چالوس بيش از ۶۰ كيلومتر از طول مسير فعلي تهران - چالوس كوتاه تر مي شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما ؛ محمد سعيدي کيا در نشست خبري با اشاره به صرف حدود 800 ميليارد تومان براي اجراي قطعه نخست ازاد راه تاكنون افزود : حفاري تونل هاي قطعه نخست تاكنون90 درصد ، خط گذاري طول مسير 15 درصد ، عمليات در خاکي شامل 11 ميليون مترمکعب ، 70 درصد و در احداث 22 دستگاه پل به طول مجموع 2386 متر 16 درصد پيشرفت داشته است.
وي پيش بيني کرد آزادراه تهران - شمال نيمه دوم سال 99 به بهره برداري کامل برسد.
سعيدي کيا با بيان اينكه براي تكميل و بهره برداري از قطعه نخست به 1200 ميليارد تومان اعتبار نياز است ، گفت : احداث اين منطقه به شش پيمانکار واگذار شده و هم اکنون پيمانکاران با 510 دستگاه ماشين الات و تجهيزات فعال و بکارگيري 1240 نفر در 70 جبهه کاري مشغول به کار هستند.
رئيس بنياد مستضعفان انقلاب اسلامي همچنين به اجراي قطعه دوم ازادراه به طول 22 کيلومتر از دواب شهرستانک تا پل زنگوله اشاره كرد و با بيان اينكه تا انتهاي سال 94 و حداکثر تا اوايل 1395 مناقصه انتخاب پيمانکاران برگزار مي شود ، افزود : عمليات حفاري تونل سرويس و دسترسي البرز به عنوان مهمترين تونل منطقه دو به طول 6400 متر انجام شده است و پيش بيني مي شود تونل شرقي البرز به طول3550 متر تا شهريور 96 به بهره برداري برسد.
سعيدي کيا گفت : اعتبار مورد نياز کل منطقه دو در حال حاضر معادل 2200 ميليارد تومان است و دو پيمانکار از شمال و جنوب شرق با 120 دستگاه ماشين آلات راه سازي و بکار گيري 235 نفر مشغول به کار هستند.
وي درباره وضع قطعه سوم آزادراه به طول 47 کيلومتر از پل زنگوله تا سه راهي دشت نظير افزود: تاکنون هيچگونه عمليات اجرايي در اين منطقه شروع نشده است و پيش بيني مي شود اين قطعه با تامين اعتباري بالغ بر 4500 ميليارد تومان در مدت 5 سال به بهره برداري برسد ضمن اينكه مجريان پروژه براي بازنگري و تکميل مطالعات و طراحي در مرحله انتخاب مشاور ايراني با مشاركت خارجي هستند.
سعيدي کيا به قطعه چهارم آزادراه به طول 20 کيلومتر از مرزن اباد تا شهرستان چالوس هم اشاره كرد و گفت : براي بهره برداري از اين قطعه علاوه بر احداث 4 دستگاه تونل به طول 1340 متر و ساخت 520 متر پل ، بيش از 10 ميليون متر مکعب عمليات خاکي انجام شد.
وي پيشرفت فيزيكي قطعه چهارم را 99.5 درصد اعلام كرد و افزود : اين پروژه با پيشرفت حدود 90 درصد افتتاح شد ولي در دي ماه 93 به دليل نبود ايمني و تکميل نبون پروژه ؛ متوقف شد و با اجراي عمليات شبانه روزي و صرف حدود 60 ميليارد تومان مرداد 1394 به بهره برداري رسيد.